Frederik Rex design Logo design
Advanced Nav Menu

Logo Design

Vær tydelig, bliv husket, skab brand-entusiaster med et skarpt firma logo

Ingen køber dit produkt fordi du har et godt logo.

Det er den barske sandhed fra én der prøver at sælge logoer, så du må kunne stole på den. Vi, som forbrugere, køber produkter fordi vi mener at vi kan stole på afsenderen, vi ved hvad vi kan forvente fordi vi har erfaringer, enten gode eller dårlige med logoet (altså firmaet). 

Et logo er dit kvalitetsstempel. Det fortæller kunder at du tør stå ved dit udsagn, produkt eller service. 

Det er derfor vigtigt, at dit logo kan genkendes og som klart kan associeres med lige netop din virksomhed og ikke konkurrentens. Dit firma logo skal fortælle jeres historie, bære jeres identitet og kunne stå skarpt på alle medier og i alle størrelser. Men et logo kan ikke sælge noget som helst uden en virksomhed som er troværdig. En virksomhed kan dog ikke være troværdig uden et logo.

Din Visuelle Branding starter med at få designet et logo der er tydeligt og mindeværdigt. Det hårde arbejde med at opbygge tillid kommer gennem dine kunders gentagne gode erfaringer med dit firmas logo – og det er dét der sælger dine produkter.

Jeg tilbyder:

  • Kreativt og gennemtænkt: De bedste logoer er dem som har flere lag, hvor der virkelig er tænkt over historien, detaljerne, værdierne på et ophøjet plan.
  • Logoer der huskes:  Hvad har de bedste logoer du har set til fælles? De er nemme at huske! Logoer skal være simple uden at være forsimplede, de skal nemt kunne afkodes og dog have en hemmelighed.
  • Fuld Service: Fra idéudvikling til færdigt design. Jeg tilbyder en helhedsorienteret service, der gør processen smidig og effektiv.
  • Stærke Priser: Høj kvalitet og professionelt design uden at sprænge budgettet. Mine priser er konkurrencedygtige, med fokus på at levere værdi og ROI.

Frederik Rex er freelance grafisk designer bosat i Odense, han tilbyder stærkt design der sætter strøm til din virksomhed og skaber resultater.