An orange logo for Frederik Rex Design inset in a black circle

Bionic System Solutions

Brand Identity

Brand identity til en innovativ start-up med høje ambitioner

Logo og Brand identity design for Bionic System Solutions

Brand Design

Webdesign

Tryksager

Skiltning

Firmalogo design for Bionic System Solutions I Odense

Identiteten skaber en balance imellem form og fortælling hvor de dynamiske kurver leder øjet fremad, samme retning som BSS konstant skuer imod. Den rolige og dybe blå afspejler selvtilliden og roligheden som BSS har.

Logoet er fleksibelt men simpelt, og kan nemt fungere på tværs af medier og kontekster. Inspireret af bølger af lyd bevæger disse bølger sig igennem symbolet

Frederik Rex Design transformerede Bionic System Solutions med et nyt designsystem, der styrkede deres visuelle identitet og skabte et tidsløst logo.

BSS, beliggende i hjertet af Odense, er en spændene og innovativ virksomhed. Med en daglig indsats for at belyse deres teknologiske fremskridt, var det en fornøjelse at være en del af deres branding-journey og skabe deres brand design.

Jeg har samarbejdet med BSS nærmest siden deres begyndelse, og har spændt fulgt med hver skridt af deres rejse. Det var derfor en nem beslutning da de bad mig om at designe deres brand identitet. Jeg svarede tydeligt: “HELT SIKKERT!”

Gennem dybdegående sessions identificerede vi deres udfordring:

“Vi ønsker en identitet, der tydeligt afspejler, hvem vi er – en letgenkendelig og mindeværdig repræsentation af vores nyetablerede firma.”

Vores designmål var at destillere BSS’s essens. Trods “Bionic System Solutions” er et omfattende navn, var “Bionic” et stærkt og mindeværdigt element som vi valgte at benytte. Inspirationen til det endelige design kom fra BSS’s teknologiske rødder. BSS udvikler sensorteknologi baseret på hvordan reptiler lokaliserer deres bytte via lyd. Efter flere iterationer og eksperimenter med forskellige koncepter, fandt jeg frem til kernen: Lyd er en bølge, der omdannes til elektriske impulser i vores hjerner.

Dette ledte til det endelige logo: lydbølger, der bevæger sig igennem et “B”. Denne bølge kan tolkes på mange måder – bevæger sig mod eller væk fra logoets base, som en transmission eller et ekko, hvilket afspejler BSS’s dynamiske og reflekterende natur.

Brand strategi og firmaidentitet for Bionic System Solutions

Tak fordi
du læste med!

Lyst til at samarbejde?

Frederik Rex er freelance grafisk designer bosat i Odense, han tilbyder stærkt design der sætter strøm til din virksomhed og skaber resultater.

Samarbejde

Websites
Brand identitet
Logo
Emballage/POS