Frederik Rex design Logo design
Advanced Nav Menu

Illustrationer

Knivskarp kommunikation med stærke illustrationer

Du mangler en fuldstændig skræddersyet illustration, en der virkelig kan få dit budskab til at spille 100%. Du har kigget rundt på internettet, spurgt diverse AI illustration chatbots, men ingen kan helt formå at se din vision, dét der vil gøre det helt perfekt. Det er her jeg kan træde til!

  • Knivskarpe tegninger: fra det simple til det mest komplekse, og altid med det endelige mål at være tydelig for øje.
  • Skræddersyet og Unikke:  Det skal ikke være nogen hemmelighed at der findes et hav af illustrationer på internettet. Disse er ofte generiske og uden jeres personlighed. Det er nemt og billigt, men det er på bekostning af helheden. Lad os skabe et helhedsindtryk der er i tråd med jeres brand og identitet. 

  • Fuld Service: Fra idéudvikling til færdigt design. Jeg tilbyder en helhedsorienteret service, der gør processen smidig og effektiv.

  • Stærke Priser: Høj kvalitet og professionelt design uden at sprænge budgettet. Mine priser er konkurrencedygtige, med fokus på at levere værdi og ROI.

Illustrationer forstærker dit budskab og sørger for at du står ud af mængden, bliver husket og fremstår lige en tand skarpere end konkurrenterne.

Hvad er priserne?

Prisen er afhængigt af projektets omfang og budget. Som med mange af mine services handler det i høj grad om hvad jeres mål og rammer er.

Priseksempler:

8 Timer * 1.250 DKK = 10.000,-

50 Timer * 1.000 DKK = 50.000,-

ekskl. moms

 

Frederik Rex er freelance grafisk designer bosat i Odense, han tilbyder stærkt design der sætter strøm til din virksomhed og skaber resultater.