Frederik Rex design Logo design
Advanced Nav Menu

Tryksager og Print Design

Tag Dit Brand til Næste Niveau med Målrettede Tryksagsløsninger

Tryksager er din virksomheds mulighed for at skille sig ud af mængden og skabe dybere forbindelser med din målgruppe. Gode tryksager er ikke bare flotte at kigge på, de kommunikerer effektivt din virksomheds værdier, fortæller din historie, og driver engagement.

Her er, hvordan jeg som freelance grafisk designer i Odense kan hjælpe:

 • Effektiv Kommunikation: Jeg skaber tryksagsdesign, der kommunikerer dit budskab klart og præcist, uanset om det er via brochurer, flyers, plakater, visitkort eller andet.

 • Øget Brandgenkendelse: Med et konsekvent og professionelt design kan dine tryksager hjælpe med at forstærke din brandidentitet og øge genkendelsen blandt din målgruppe.

 • Engagement & Konverteringer: Designet til at fange opmærksomheden og fører til handling. fra første øjekast til den sidste side, hjælper mine tryksagsløsninger med at drive engagement og konverteringer.

 • Målrettet & Tilpasset: Jeg tilbyder skræddersyede designløsninger, der er målrettet din virksomheds specifikke behov og målgruppe, for at sikre størst mulig effekt.

 • Fuld Service: Fra idéudvikling til færdigt design og print-klar filer, tilbyder jeg en helhedsorienteret service, der gør processen smidig og effektiv.

 • Konkurrencedygtige Priser: Få høj kvalitet og professionelt design uden at sprænge budgettet. Mine priser er konkurrencedygtige, med fokus på at levere værdi og ROI.

Dine tryksager er mere end bare markedsføringsmateriale. De er en forlængelse af dit brand og en central del af din markedsføringsstrategi. Lad os sammen skabe tryksagsløsninger, der ikke bare ser godt ud, men som også løser dine udfordringer og hjælper med at nå dine forretningsmål.

Transformer dine tryksager til effektive brand-ambassadører. Kontakt mig i dag, og lad os nå dine mål!

Hvad kan du tilbyde?

 • Flyers

 • Visitkort

 • Brochurer

 • Kataloger

 • Plakater

 • Messestand

 • Merchandise
 • Skilte

 • Bogomslag

 • Stickers/Klistermærker

 • To-go kopper 

Hvad er print design?

Print design og tryksager generelt, er en disciplin jeg holder meget af. Det handler om at skabe noget håndgribeligt, noget folk kan røre ved. For mig er der især noget helt specielt ved at printe plakater, at se sit design komme til live på papir, at stå med sin fjollede idé i hånden. Meeeeeen, man kan ikke bare lige hoppe ind på den første og billigste trykside og klikke “DONE!” At få trykt noget rigtigt kræver at man:

 1. Har en dygtig (og tålmodig) samarbejdspartner hos et trykkeri, der sørger for alt det praktiske
 2. At filen er sat op helt korrekt således at det man får ud af printeren rent faktisk er det man regnede med. 
 3. Har masser af tålmodighed og mod på at lære af sine fejl.

Laaaaangt størstedelen af det content vi bliver mødt af er på en skærm. Vi bliver bombarderet hele tiden. Det er netop derfor at print  stadig har en utroligt vigtig rolle at spille. Du har garanteret prøvet at være på en restaurant på ferie, hvor menukortet er 24 sider lamineret A4 med billeder af maden der ligner at de var taget med en kameratelefon fra 2002. Ikke just noget man bliver sulten af. Eller er det bare mig der er snobbet? Pointen er: hvordan noget ser ud, hvordan det mærkes, føles og om der er lagt tid og kræfter i det, har en enorm betydning for vores oplevelser med en service eller et brand. Print design handler ikke kun om papirets tykkelse eller finish, om materialevalg eller farveopsætning, men snarere om et helhedsindtryk som skal overbevise modtageren. 

“Don’t judge a book by it’s cover!”

Det er noget vi altid har hørt, noget der er sandt i de fleste sammenhænge, men lige når det handler om design, så må man altså godt, synes jeg. 


Men hvad går processen egentlig ud på? Som med de fleste ting starter det med research. Lad os sige at vi har en plakat vi gerne vil have designet og trykt. Først skal man finde ud af hvad der skal siges, hvem skal det siges til og med hvilken intention. Så afprøver vi en masse ideer for at finde frem til den vi føler bedst sælger vores budskab, dette inkluderer valg af skrifttype, farve, komposition, billeder etc. Efter dette går rejsen videre til valg af materialer, finish og printmetoder. Der er et hav af papirtyper og printteknikker, og hvert eneste valg kan ændre det endelige udseende og følelse af designet.

Men når det hele spiller, så er resultatet det hele værd. Der er noget mega fedt ved at se overgangen fra digitalt til analogt, at det er en fysisk genstand, som folk kan interagere med. Mit eksempel handler om plakater, men brochurer, visitkort, flyers, bannere, flag, alle disse tryksager har deres helt eget sæt af regler og udfordringer. Jeg elsker det.

Hvis du har brug for design af tryksager i Odense, eller hele landet, så står jeg klar til at designe, vejlede og sørge for hele processen, så du kan komme i mål med dit projekt.

TLDR:

 • Print design transformerer digitale ideer til håndgribelige objekter.
 • Tryksager kræver et solidt samarbejde med et trykkeri, tålmodig, og teknisk kunnen.
 • Godt print design kan forbedre brandoplevelsen markant.
 • Det kræver dybdegående research, ideudvikling, og materiale- og metodevalg, som alle kan påvirke det endelige design.
 • Print design går ud over det visuelle og skaber et helhedsindtryk at dit brand og budskab.
Tryksager i Odense, design af flyers og visitkort
Plakat design I Odense for Spis!

Frederik Rex er freelance grafisk designer bosat i Odense, han tilbyder stærkt design der sætter strøm til din virksomhed og skaber resultater.