Frederik Rex design Logo design

FAQ 🧐

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål jeg bliver stillet ofte. 

Mangler dit spørgsmål så skriv endelig en mail eller ring til mig 😄

Hvordan starter vi et projekt sammen?

For at starte et projekt sammen, kan du kontakte mig enten på email, her: hej@frederik.dk, du er også velkommen til at ringe til mig på: 30 74 13 55 . Derefter arrangerer vi et møde, enten face-to-face eller virtuelt, for at diskutere dit projekt, forstå dine mål, behov og scope. Det er utroligt vigtigt at vi er på samme side fra starten, så vi har de bedste forudsætninger for succes.

Grafisk Design:

 • Logo og branding design
 • Printdesign (brochurer, visitkort, flyers, etc.)
 • Digital design (bannere, sociale mediegrafik, etc.)
 • Illustration og ikonografi
 • Præsentationer
 • Emballage
 • Redaktionelt design (magasiner, rapporter, publikationer, etc.)

Merchandise

 • Design af merchandise (t-shirts, hættetrøjer, krus, poser og andre promo-varer)
 • Håndtering af produkt fra prototype til levering

Webdesign og -udvikling:

 • Responsivt webdesign
 • Brugerflade (UI) og brugeroplevelse (UX) design
 • Content Management System (CMS) opsætning og tilpasning
 • Webstedsoptimering og SEO

Video og animation:

 • Video redigering og post-produktion
 • Motion graphics og animation

Konsulenttjenester:

 • Kreativ konsultation
 • Brand strategi og identitetsudvikling
 • Projektledelse

Evaluér: Med dig som eksperten, gransker vi problemet eller det pain point, vi skal løse. Vi etablerer hvem designet er rettet mod, succeskriterier og vores scope for projektet samt tager dine ideer og ønsker i betragtning. Med dette i rygsækken kan vi skræddersy en  designstrategi til at nå vores mål, uanset om det et lille projekt, eller en full-blown kampagne. 

Iterér: Design handler om iteration. Jeg tror på at godt design er drevet af indsigt og empati, derfor laver jeg dybdegående research indenfor sektoren vi sigter efter, og brainstormer koncepter og ideer baseret på denne. Jeg inddrager inviterer dig gerne helt indenfor i designværelset og giver dig indblik i udviklingen. De bedste resultater opnåes når man arbejder sammen.

Lever: Jeg sætter en dyd i at levere den højst mulige kvalitet givet det scope og budget vi har tilgængeligt. Dog skal alle parter være tilfredse med arbejdet før vi kan sætte det sidste flueben. I praksis kan du regne med et tæt samarbejde, hvor vi arbejder til begge parter føler at de har skabt værdi og ikke et øjeblik før.

Som freelance grafisk designer har jeg i mere end 7 år arbejdet med en række klienter på forskellige projekter, store og små. Alt fra branding og illustration til webdesign og emballagedesign. Jeg er drevet af nysgerrighed og holder mig derfor konstant opdateret med de nyeste tendenser og teknologier for at altid at kunne levere dugfriske og opdaterede løsninger.

Feedback er afgørende for et projekts succes. Du kan forvente at jeg lytter til alt hvad du har at sige, hvorefter vi finder ud af en løsning sammen. Alle parter skal være tilfredse, derfor er det vigtigt at vi kan stole på hinanden og at vores kommunikation er transparent.

Vi aftaler i fælleskab et antal revisioner for projektet og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at det endelige produkt overgår dine forventninger.

Leveringstid varierer alt afhængigt at projektets kompleksitet og scope. Efter vores første konsultation vil jeg kunne give en mere præcis tidsramme. 

Priser er baseret på projektets omfang, kompleksitet og den tid, der kræves for at fuldføre det. Jeg er altid åben for at diskutere dit budget for at finde lige præcis den løsning, der opfylder dine behov uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Jeg kræver normalt et depositum ved starten af et projekt, med resternede betaling ved levering af det endelige produkt. Ønsker du en anden løsning er jeg også åben overfor det.

Det er meget vigtigt for mig at vi alle sammen kan gå glade fra et projekt. Skulle der være, imod al forventning, være ønsker om ændringer eller tekniske problemer, spørgsmål eller ditten og datten, så hiv endelig fat i mig og så er jeg sikker på at vi finder en god løsning. Jeg er her for at hjælpe.

Har du konkrete ændringer til et design efter afslutning af projektet håndterer vi den på en case-by-case basis. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at diskutere yderligere opdateringer eller forbedringer.

Lyst til at snakke?

Frederik Rex er freelance grafisk designer bosat i Odense, han tilbyder stærkt design der sætter strøm til din virksomhed og skaber resultater.

Samarbejde

Websites
Brand identitet
Logo
Emballage/POS